Juristförsäkring

Publicerad: 2019-10-04

Juristförsäkring – bra komplement till din gruppförsäkring

Vet du egentligen vad som gäller om du flyttar ihop, gifter dig, startar företag eller hamnar i en tvist? Juridik kan vara knivigt. Därför kan nu Officersförbundet i samarbete med Folksam erbjuda en specifik juristförsäkring som ger en bra täckning för alla de juridiska frågor som kan dyka upp i privatlivet.

Försäkringen är ett bra komplement till den gruppförsäkring du också kan teckna genom ditt medlemskap.

Med Juristförsäkringen får du bland annat 15 timmars juridisk rådgivning per år. Försäkringen innehåller även rättsskydd, Må-bra-rådgivning och hjälp vid ID-stöld. Du får även tillgång till en rad avtal för allehanda situationer som du fritt kan ladda ner. Kostnaden för försäkringen är 30 kronor per månad. 

I dagarna kommer du som medlem att få ett brev från Folksam med mer information om juristförsäkringen. Håll utkik i brevlådan. Du kan också läsa mer på www.folksam.se/officersforbundet.

Bild för juristförsäkring hos Folksam