Påminnelse om att anmälka till OSA-kurs

Publicerad: 2017-05-08

Påminnelse om kurs om organisatorisk och social arbetsmiljö

Tycker du att föreskriften om organisatorisk och social arbetsmiljö ”OSA” är bra men svår att omsätta? Då kan du gå en kurs.

Kränkningar och mobbning, hur tar man sig an dessa ärenden? Och var går egentligen gränsen mellan konflikt och kränkande särbehandling?

Under två dagar får du som huvudskyddsombud, skyddsombud eller förtroendevald i styrelsen möjlighet att stöta och blöta dessa frågor under kansliets Pelle Avelin och Försvarsmaktens huvudskyddsombud Stefan Nilssons ledning. Kursen genomförs 17 och 18 maj.

Sök inte kursen om du ser fram emot två dagars föreläsning med PowerPoint! Däremot, om du är nyfiken, diskussionsvillig och beredd att dela med dig av dina erfarenheter så kommer dagarna att ge dig verktyg och metoder som du kan ta med dig hem till förbandet.

Anmäl intresse till kursen här eller via officersföreningen senast den 14 april.