Samtalsstöd i gruppförsäkring

Publicerad: 2016-12-15

Du vet väl om att samtalsstöd ingår i din gruppförsäkring om du är medlem?

Som medlem med gruppförsäkring har du tillgång till ett personligt samtalsstöd dygnetrunt via SOS International. Med det personliga samtalsstödet får du direkt stöd och hjälp via telefon när du har problem i privat- eller arbetslivet. Du får hjälp med råd och vägledning vid psykologiska, psykosociala, juridiska, ekonomiska eller hälso- och livsstilsfrågor.

När det gäller juridisk och ekonomisk rådgivning avser detta privat problematik, frågor om affärsjuridik eller ekonomiska frågor om företagsverksamhet ingår ej. Du är helt anonym och de du talar med har tystnadsplikt.

Personligt samtalsstöd nås dygnet runt på telefon: 077-440 07 07, från utlandet +46-77-440 07 07.