Medlemsregistret stängt 18 december – 12 januari

Publicerad: 2015-12-15

Inför övergången till det nya systemet kommer medlemsregistret att vara stängt 18 december – 12 januari.

Du som medlem eller förtroendevald behöver inte göra något inför bytet till det nya medlemsregistret. Alla uppgifter flyttas över med automatik. Men logga gärna in och dubbelkolla att dina uppgifter är uppdaterade.

Tips: Skaffa BankID redan nu

Från den 14 januari planeras den nya webben och medlemsregistret vara i drift. För att logga in på Mina sidor på webben kommer du då att behöva BankID/Mobilt BankID. Med ett Mobilt BankID kommer du att kunna logga in via din mobiltelefon eller surfplatta. BankID/Mobilt BankID beställer du via din internetbank.

Läs mer om övergången till det nya medlemsregistret och den nya webben.