Hoppa till huvudinnehåll

Medlemsförmåner

Som medlem har du tillgång till ett antal medlemserbjudanden och förmåner.

Rådgivning och förhandling

Förbundets kärnverksamhet. Genom ditt medlemskap i Officersförbundet har du tillgång till kvalificerad rådgivning när det gäller dina anställningsvillkor. Arbetsrätt och avtalsfrågor kan vara en djungel. Genom ditt medlemskap i förbundet hittar du rätt.

Medlemservice

För svar på frågor om ditt medlemskap kan du kontakta vår Medlemsservice. Lättast är att skicka e-post direkt till kansliet@officersforbundet.se. På vår kontaktsida hittar du telefonnummer och öppettider.

Personförsäkringar

Som medlem i Officersförbundet har du särskilt förmånliga villkor på en rad gruppförsäkringar; livförsäkring, olycksfalls-försäkring, sjukförsäkring, barnförsäkring och aspirantförsäkring. Försäkra dig om att du är rätt försäkrad genom If.

Medlemslån

Som medlem hos oss kan du teckna särskilt förmånliga lån i Nordea, Swedbank och SEB.

Bolån

Som medlem i Officersförbundet kan du ansöka om bolån hos Danske bank eller SEB till en extra förmånlig ränta.

Officerstidningen

Vår medlemstidning Officerstidningen kommer ut med nio nummer per år och skickas hem i brevlådan till alla våra medlemmar. Tidningen innehåller både fackliga nyheter och yrkesrelaterade reportage.

Facklig utbildning

Officersförbundet har ett gediget utbildningsprogram för sina medlemmar, med kurser i det mesta som rör facklig verksamhet.