Officersförbundet söker ombudsman

Vi söker nu till vårt team Rådgivning och utbildning en ombudsman.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla villkoren för våra medlemmar under 1 – 2 år. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med de andra ombudsmännen med att ge råd och stöd till medlemmar, Officersföreningarna samt utbilda förtroendevalda.

Du som söker ska ha

• Ett starkt engagemang för Officersförbundets medlemmar.
  • En pedagogisk förmåga att förklara och utbilda i avtal och regler.

Du som söker bör ha

• Erfarenhet från fackligt arbete.
  • Varit elev vid någon av Officersförbundets kurser

Vi erbjuder

• En stimulerande miljö där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper och ditt engagemang för våra medlemmar.
  • Vi är idag 18 anställda på kansliet och har våra lokaler på Sturegatan 15 i Stockholm.

Du har möjlighet att vara tjänstledig från din ordinarie anställning i Försvarsmakten eller närstående myndighet. Vi har viss möjlighet att hjälpa till med boende och det är även möjligt att delvis arbeta hemifrån. Anställningen är tidsbegränsad, som längst i två år med tillträde snarast.

Om ansökan och kontaktuppgifter

För mer information, kontakta förbundsdirektör Peter Löfvendahl 070-580 51 07.

Ansökan skickar du till kansliet@officersforbundet.se snarast, dock senast 20 augusti. Ansökningarna behandlas löpande och anställningen kan tillsättas innan sista ansökningsdag.