Officersförbundet söker ombudsman

Vi söker nu till vårt team Rådgivning och utbildning en ombudsman som vill vara med och stödja samt utveckla villkoren för våra medlemmar.

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med de andra ombudsmännen med att ge råd och stöd till medlemmar, Officersföreningarna samt att utbilda förtroendevalda.

Att stödja de lokala officersföreningarna runt om i landet med råd, stöd, föreningsutveckling och utbildning är av stor vikt för Officersförbundet. Den ombudsman vi nu söker kommer därför att vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av våra lokala föreningar.

Du som söker ska ha

• Ett starkt engagemang för fackliga frågor och Officersförbundets medlemmar.
  • En pedagogisk förmåga att förklara och utbilda i avtal och regler inom arbetsmarknaden med fokus på Försvarsmaktens verksamhet.

Meriterande

• Erfarenhet från Försvarsmakten, gärna som yrkesofficer eller anställning som GSS.
  • Erfarenhet från fackligt arbete.
  • Varit elev vid någon av Officersförbundets kurser.

Vi erbjuder

• En stimulerande miljö där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper och ditt engagemang för våra medlemmar.
  • Vi är idag 18 anställda på kansliet och har våra lokaler på Sturegatan 15 i Stockholm.

Du har möjlighet att vara tjänstledig från din ordinarie anställning i Försvarsmakten eller närstående myndighet.
Vi har viss möjlighet att hjälpa till med boende under en kortare period. Anställningen är tills vidare och inleds med provanställning.

Ansökan

Ansökan skickar du till johan.hansson@officersforbundet.se snarast, dock senast 1 december. Ansökningarna behandlas löpande och anställningen kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information kontakta

Johan Hansson, förbundsdirektör 076-496 20 09 eller
Martin Sachs, ombudsman/teamledare 073-981 88 35
Conny Jansson, representant för SACO-föreningen 08-440 83 57

Välkommen med din ansökan!