Hoppa till huvudinnehåll

Officersförbundet söker assistent till medlems- och försäkringsservice

Officersförbundet rekryterar! Sök senast 22 december.

Officersförbundet är fack- och yrkesförbundet för soldater, sjömän och yrkesofficerare samt studerande till yrkesofficer. Vi har idag drygt 19 000 medlemmar varav ca 13 500 är yrkesaktiva eller studerande.

Du kommer att hantera vårt medlemsregister, administrera försäkringsärenden, samt stå i regelbunden kontakt med våra medlemmar och lokalföreningar.

Som medarbetare hos oss har du dagligen många kontakter med våra medlemmar och hjälper dem med försäkringsfrågor och medlemskapsfrågor. Tillsammans med en kollega vårdar och kvalitetssäkrar du vårt medlemsregister. Du kommer även att ha regelbunden kontakt med våra försäkringspartners, såväl som våra lokalföreningar.

Vi önskar att du är van att arbeta med kund eller medlemskontakter. Vana vid att arbeta i Dynamics CRM kund eller liknande medlemssystem är meriterande.

Tjänsten kräver ordningssinne och ansvarstagande, men även att du är självgående. Ett intresse för facklig verksamhet och de militära medlemmars villkor är också viktigt för att du ska trivas med tjänsten.

Tillträde 15 januari eller enligt överenskommelse. Anställningen är en heltidsanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Vi har kollektivavtal med bland annat tjänstepension, flexibel arbetstid och individuell lönesättning.

Kansliet är centralt beläget på Sturegatan 15 i Stockholm. Vi är totalt 13 medarbetare varav 2 arbetar heltid med medlems- och försäkringsservice.

För mer information, kontakta förbundsdirektör Peter Löfvendahl, telefon 08-440 83 56, e-post peter.lofvendahl@officersforbundet.se

Din ansökan skickar du till kansliet@officersforbundet.se eller till Officersförbundet Box 5338, 102 47 Stockholm. Din ansökan vill vi ha senast 2015-12-22.

Facklig företrädare: Saco-föreningen, Conny Jansson, tfn 08-440 83 57.